Om företaget

EMMA Elinstallationer är ett elinstallationsföretag som jobbar mot hela Storstockholm. Våra tjänster vänder sig till privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag, entreprenader, fastighetsförvaltare och byggföretag.

Verksamheten startade år 2007 och i mars 2013 omorganiserades företaget och bildade ett renodlat elinstallationsföretag vid namn EMMA Elinstallationer AB.

Namnet EMMA kommer från de två första bokstäverna i Emil och Mathias som är bolagets grundare.

Idag har bolaget cirka 15 anställda och är en registrerad behörig elfirma hos elsäkerhetsverket, enligt den nya Elsäkerhetslagen som träder i kraft 1 juli 2017. 


Image

Varför ska du anlita en behörig elektriker?

Vid nyinstallation eller omdragning av fasta elinstallationer finns krav på att en behörig elektriker ska utföra installationen, men det är lika mycket en säkerhetsfråga och en billig försäkring som det är ett krav. En behörig och erfaren elinstallatör ser till att allt blir rätt från början och tar ansvar för installationen. Det är en trygghet och en garanti för dig som kund.

Våra erfarna elektriker är väl bevandrade i vanligt förekommande problem eller utmaningar man stöter på vid installation eller service av el, och åtgärdar snabbt och effektivt.

 

EMMA Elinstallationer utför elinstallationer till både privatpersoner, företag & Bostadsrättsföreningar