Stockholm – Maj 2017

EMMA Elinstallationer – Årets Elföretag i Sverige 2017

Emma Elinstallationer tilldelades utmärkelsen Sveriges bästa Elföretag 2017 vid Hantverkargalan i Stockholm på Hamburger Börs den 4 Maj.

Priset Årets Elföretag är branschens mest prestigefyllda pris och grundar sig på kundernas röster. I år har över 4000 företag nominerats till tävlingen. Vinnarna röstas fram bland Sveriges hantverksföretag- Täbyföretaget Emma Elinstallationer, vann kategorin Årets Elföretag 2017.

Vinnarna av priset ”Årets Elföretag” bygger på kundröster som kunder har gett för kompetens, kvalitet och service. Det är numera hantverkarbranschens mest prestigefyllda pris. Hantverksgalan går av stapeln varje år och är ett tillfälle att hylla de bästa i branschen.
Affärsframgångarna ligger i god personalvård.

”Vårt vinnande koncept bygger på en triangel med tre grundvärden; lojal personal, nöjda kunder och bra lönsamhet. Det är viktigt att förstå att man måste börja i rätt hörn av triangeln; personalen. Det är de anställda som leder till kunder som sedan leder till bra ekonomi. Vi är stolta över att bli Årets elföretag 2017 ” Säger VD – Emil Stam.

”Det finns ett utbrett intresse och önskan om att identifiera, premiera och hylla de duktiga företagen i branschen” säger Thomas Larsson, VD på Dorunner, arrangör av Hantverkargalan och tävlingen Årets Hantverkare.
För mer information:

Om Hantverkargalan
Bakom Galan står det snabbväxande internetföretaget Dorunner, Sveriges ledande marknadsplats på internet för hantverkartjänster. Hantverkargalan är ett sätt att premiera och hylla de duktiga företagen i branschen. www.dorunner.se

Image
Image
EMMA Elinstallationer utför elinstallationer till både privatpersoner, företag & Bostadsrättsföreningar