Elfirma Solna

Söker du efter en bra elfirma Solna för en elinstallation? EMMA Elinstallationer är en professionell elfirma. Vi erbjuder en rad olika elinstallationer utifrån de behov ni har. Vårt upptagningsområde sträcker sig vitt och bredd och innefattar därför definitivt dig i Solna.

Vi har gedigen erfarenhet och kan därför erbjuda dig som kund en helhetslösning för ditt projekt tack vare våra olika samarbeten med bland annat målare, rörmokare och plattsättare.

Vi är lyhörda inför dig som kund och ser till att genomföra bästa möjliga arbete. Oavsett om det handlar om installation av vitvaror, omdragningar eller utomhusbelysning. Och detta kan vi se på våra omdömmen från exempelvis reco.se


Elfirma Solna

En ansvarsfull elfirma Solna

Vår elfirma hjälper både företag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, entreprenader, fastighetsförvaltare och byggföretag med många olika eltjänster. Vi har den kompetens och behörighet som behövs. Och som ett resultat av det ser vi till att allting blir rätt från början vid elinstallationen.

Det finns krav på att man ska vara behörig för att genomföra en nyinstallation eller omdragning. Men det är lika mycket en säkerhetsfråga och en billig försäkring som det är ett krav.

Anlita oss som er elfirma Solna – Vi erbjuder skräddarsydda upplägg!

Genom att anlita oss när du behöver en elektriker kan du vara trygg med att vi har den kompetens och erfarenhet som behövs. De elektriker vi har är erfarna och kan på grund av det enkelt identifiera vanligt förekommande problem och eventuella utmaningar vid installation och service av el.

Välkommen att kontakta oss när du behöver hjälp av en elfirma Solna – vi kan skräddarsy ett upplägg för dig med våra samarbetspartners om du har ett omfattande byggprojekt.

EMMA Elinstallationer utför elinstallationer till både privatpersoner, företag & Bostadsrättsföreningar