Elektriker i Stockholm

Söker du en bra elektriker i Stockholm för hjälp med elinstallationer? EMMA El är en pålitlig elfirma i Stockholm som erbjuder elinstallationer som motsvarar de behov ni har.

Vi hjälper både företag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, entreprenader, fastighetsförvaltare och byggföretag med många olika eltjänster.

Vi har gedigen erfarenhet och kan erbjuda dig som kund en helhetslösning för ditt projekt tack vare våra olika samarbeten med bland annat målare, rörmokare och plattsättare.


Elektriker i Stockholm

Erfarna elektriker för dig i Stockholm

Våra elektriker i Stockholm har den kompetens och behörighet som behövs och ser till att allting blir rätt från början vid en elinstallation. Det är en trygghet och en garanti för dig som kund – du ska känna dig säker i valet av elektriker.

Genom att anlita oss när du behöver en elektriker i Stockholm kan du vara trygg med att vi har den kompetens och erfarenhet som behövs och att vi är duktiga på det vi gör. Vi värnar om dig som kund och ser till att genomföra en så bra elinstallation som möjligt, oavsett om det handlar om installation av vitvaror, omdragningar eller utomhusbelysning.

De elektriker vi har är mycket erfarna i vanligt förekommande problem och utmaningar vid installation och service av el. Därför kan vi åtgärda dessa snabbt och effektivt. Vi kan även erbjuda en skräddarsydd lösning för dig med hjälp av våra samarbetspartners och leverantörer.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss när du behöver hjälp av en elektriker i Stockholm. Skicka oss en förfrågan via mail så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Du når oss givetvis också på telefon! Läs gärna mer om vad våra kunder tycker om oss här!

EMMA Elinstallationer utför elinstallationer till både privatpersoner, företag & Bostadsrättsföreningar