Elektriker i Solna

Söker du efter en bra elektriker i Solna för en elinstallation? EMMA Elinstallationer är en pålitlig elfirma som erbjuder en rad olika elinstallationer utifrån de behov ni har. Vårt upptagningsområde sträcker sig vitt och bredd och innefattar därför definitivt dig i Solna.

Vi har gedigen erfarenhet och kan därför erbjuda dig som kund en helhetslösning för ditt projekt tack vare våra olika samarbeten med bland annat målare, rörmokare och plattsättare.

Vi är lyhörda inför dig som kund och ser till att genomföra bästa möjliga arbete. Oavsett om det handlar om installation av vitvaror, omdragningar eller utomhusbelysning. Och detta kan vi se på våra omdömmen från exempelvis reco.se


Elektriker i Solna

En elektriker med kompetens och erfarenhet

Våra elektriker i Solna har den kompetens som krävs för att se till att allting blir rätt från början. När det kommer till nyinstallation eller omdragning finns det krav på att någon som är behörig genomför själva elinstallationen. Men det är lika mycket en säkerhetsfråga och en billig försäkring som det är ett krav.

Vi värnar om dig som kund och ser till att genomföra en så bra elinstallation som möjligt, oavsett om det handlar om installation av vitvaror, omdragningar eller utomhusbelysning.

Våra elektriker har lång erfarenhet av vanligt förekommande problem och utmaningar vid installation och service av el och kan åtgärda dessa snabbt och effektivt.

Kontakta oss när du behöver hjälp av en elektriker i Solna. Vi kan även erbjuda en skräddarsydd lösning för dig med hjälp av våra samarbetspartners.

EMMA Elinstallationer utför elinstallationer till både privatpersoner, företag & Bostadsrättsföreningar