Elektriker i Sollentuna

Söker du efter en bra elektriker Sollentuna för en elinstallation? EMMA Elinstallationer är en pålitlig elfirma som erbjuder en rad olika elinstallationer utifrån de behov ni har. Vårt upptagningsområde sträcker sig vitt och bredd och innefattar därför definitivt dig i Sollentuna.

Vi har gedigen erfarenhet och kan därför erbjuda dig som kund en helhetslösning för ditt projekt tack vare våra olika samarbeten med bland annat målare, rörmokare och plattsättare.

Vi är lyhörda inför dig som kund och ser till att genomföra bästa möjliga arbete. Oavsett om det handlar om installation av vitvaror, omdragningar eller utomhusbelysning. Och detta kan vi se på våra omdömmen från exempelvis reco.se


Elektriker i Sollentuna

Ditt bästa val av elektriker i Sollentuna

Våra elektriker i Sollentuna har rätt kompetens och behörighet för att genomföra en nyinstallation eller omdragning, vilket är ett krav. Men det är lika mycket en säkerhetsfråga och en billig försäkring som det är ett krav.

Genom att anlita oss när du behöver en elektriker i Sollentuna kan du vara trygg med att vi har den kunskap som behövs – vi ser till att allting blir rätt från början vid en elinstallation och värnar om dig som kund.

Vare sig arbetet handlar om installation av vitvaror, omdragningar eller utomhusbelysning kan du lita på att vi genomför ett bra arbete. Våra medarbetare har erfarenhet av vanligt förekommande problem och utmaningar vid installation och service av el. Därför kan vi åtgärda dessa snabbt och effektivt.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss när du behöver hjälp av en elektriker i Sollentuna. Vi kan även erbjuda en skräddarsydd lösning för dig med hjälp av våra samarbetspartners.

EMMA Elinstallationer utför elinstallationer till både privatpersoner, företag & Bostadsrättsföreningar