Privat

EMMA Elinstallationer hjälper privatpersoner med elinstallationer som motsvarar Era behov. Oavsett om det är utomhus, i garaget, i ett sovrum, vardagsrum, kök, badrum eller i en tvättstuga så kan vi hjälpa Er med att utföra elinstallationen på ett snyggt och korrekt fackmannamässigt av behöriginstallatör. Exempel på några vanliga elinstallationer som vi hjälper privatpersoner med är:

•          Större installationer i samband med nyproduktion

•          Felsökning och omfördelning i befintlig elcentralmanana4

•          Installation utav infravärme för utomhusbruk

•          Allt inom utomhusbelysning i trädgård/terrass/garageuppfart etc.

•          Allt inom inomhusbelysning

•          Flytta eller installera nytt eluttag inomhus och utomhus

•          Dra fram internet kabel och uttag

•          Installation av vitvaror

•          Installation av bastu


ROT-avdrag

Utnyttjande av ROT-avdrag

Den nya lagen om ROT är utformad så att det är entreprenören som ansöker om ROT- avdraget hos Skatteverket för kundens räkning. Detta för att kunden ska slippa mycket av pappersarbetet med att ansöka om avdraget. Även om det är EMMA Elinstallationer AB som gör den faktiska ansökan, är det alltså kunden som ansvarar för att kontrollera med Skatteverket om rätt till

ROT-avdrag finns. Om det i efterhand visar sig att kunden inte har rätt till ROT-avdraget, och Skatteverket inte betalar ut den delen av fakturan till EMMA, ska den delen istället betalas ut av kunden som då har full betalningsskyldighet. EMMA fakturerar då även den resterande delen direkt till kunden.

Önskar du använda rätten till ROT-avdrag måste du uppge det till EMMA Elinstallationer AB i samband med att arbetet bokas in. Du måste då även lämna ditt/era personnummer och fastighetsbeteckning, alt. lägenhetsnummer och bostadsrättsföreningens organisationsnummer till EMMA Elinstallationer AB, för att vi ska kunna göra ansöka om ROT-avdraget hos Skatteverket. Du ska även begära ut ett intyg från Skatteverket, där det framgår att ni är berättigad till ROT-avdrag.

Närmare information och ROT-avdrag kan erhållas på www.skatteverket.se eller via telefon 020-567 000.

Vid intresse av att få en offert på en större installation var god kontakta oss (e-post eller 08-410 744 20)

>> Gå till startsidan