Elektriker i Sundbyberg

Behöver du hjälp av en bra elektriker i Sundbyberg? Hör av dig till oss på EMMA Elinstallationer! Vi hjälper till med elinstallationer för företag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, entreprenader, fastighetsförvaltare och byggföretag.

Våra elektriker har lång erfarenhet och tack vare våra olika samarbeten med bland annat målare, rörmokare och plattsättare kan vi erbjuda dig som kund en helhetslösning. Du är välkommen att höra av dig oss för såväl stora som små arbeten.

Ett tryggt val av elektriker i Sundbyberg

Vid en nyinstallation eller omdragning av el finns det krav på att någon som är behörig och har rätt kunskaper som genomför elinstallationen. Men det är lika mycket en säkerhetsfråga och en billig försäkring som det är ett krav. Genom att anlita oss när du behöver en elektriker i Sundbyberg ser vi till att allting blir rätt från början.

Vi vill att du som kund ska bli så nöjd som möjligt och arbetar alltid för en så trygg elinstallation som möjligt, oavsett om det handlar om installation av vitvaror, omdragningar eller utomhusbelysning.

Kontakta oss om du har frågor om hur våra elektriker kan hjälpa dig

Våra elektriker i Sundbyberg är kunniga och kan enkelt identifiera vanligt förekommande problem och utmaningar vid installation och service av el.

Hör gärna av dig till oss när du behöver hjälp av en elektriker i Sundbyberg – vi kan skräddarsy ett upplägg för dig med våra samarbetspartners om du har ett omfattande byggprojekt.

Kontakta oss
08-410 744 20
info@emmael.se