Elektriker i Solna

Du som letar efter en bra elektriker i Solna, välkommen till EMMA Elinstallationer! Vi är en pålitlig elfirma som erbjuder olika elinstallationer och utför både små och stora arbeten.

Vi hjälper företag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, entreprenader, fastighetsförvaltare och byggföretag med många olika typer av elinstallationer.

Våra elektriker har kompetensen som krävs för alla typer av elarbeten och kan erbjuda dig som kund en helhetslösning för ditt projekt. Detta tack vare våra olika samarbeten med bland annat målare, rörmokare och plattsättare.

En elektriker med kompetens och erfarenhet

Våra elektriker i Solna har den kompetens som krävs för att se till att allting blir rätt från början. När det kommer till nyinstallation eller omdragning finns det krav på att någon som är behörig genomför själva elinstallationen. Men det är lika mycket en säkerhetsfråga och en billig försäkring som det är ett krav.

Vi värnar om dig som kund och ser till att genomföra en så bra elinstallation som möjligt, oavsett om det handlar om installation av vitvaror, omdragningar eller utomhusbelysning.

Vänd dig till EMMA Elinstallationer när du behöver en elektriker

Våra elektriker har lång erfarenhet av vanligt förekommande problem och utmaningar vid installation och service av el och kan åtgärda dessa snabbt och effektivt.

Kontakta oss när du behöver hjälp av en elektriker i Solna. Vi kan även erbjuda en skräddarsydd lösning för dig med hjälp av våra samarbetspartners.

Kontakta oss
08-410 744 20
info@emmael.se