Elektriker i Sollentuna

EMMA Elinstallationer är en ansvarsfull och professionell elektriker i Sollentuna. Vi hjälper till med elinstallationer och har samarbeten med målare, rörmokare och plattsättare vilket gör att vi kan erbjuda dig som kund en helhetslösning.

Vi erbjuder olika typer av eltjänster för både privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag, entreprenader, fastighetsförvaltare och byggföretag. Våra elektriker har gedigen erfarenhet och utför både stora och små arbeten.

Ditt bästa val av elektriker i Sollentuna

Våra elektriker i Sollentuna har rätt kompetens och behörighet för att genomföra en nyinstallation eller omdragning, vilket är ett krav. Men det är lika mycket en säkerhetsfråga och en billig försäkring som det är ett krav.

Genom att anlita oss när du behöver en elektriker i Sollentuna kan du vara trygg med att vi har den kunskap som behövs – vi ser till att allting blir rätt från början vid en elinstallation och värnar om dig som kund.

Elektriker med skräddarsydda lösningar inom installationer och service

Vare sig arbetet handlar om installation av vitvaror, omdragningar eller utomhusbelysning kan du lita på att vi genomför ett bra arbete. Våra medarbetare har erfarenhet av vanligt förekommande problem och utmaningar vid installation och service av el. Därför kan vi åtgärda dessa snabbt och effektivt.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss när du behöver hjälp av en elektriker i Sollentuna. Vi kan även erbjuda en skräddarsydd lösning för dig med hjälp av våra samarbetspartners.

Kontakta oss
08-410 744 20
info@emmael.se