Elektriker Bromma

Behöver du ta hjälp av en bra elektriker i Bromma? Hör av dig till oss på EMMA Elinstallationer. Vi arbetar med elinstallationer för både företag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, entreprenader, fastighetsförvaltare och byggföretag.

Våra medarbetare har lång erfarenhet och kan erbjuda dig som kund en helhetslösning för ditt projekt tack vare våra olika samarbeten med bland annat målare, rörmokare och plattsättare. Du är välkommen att kontakta oss för såväl stora som små arbeten.

Ett tryggt val av elektriker i Bromma

Vid en nyinstallation eller omdragning av el finns det krav på att någon som är behörig och har rätt kunskaper genomför elinstallationen. Men det är lika mycket en säkerhetsfråga och en billig försäkring som det är ett krav. Genom att anlita oss när du behöver en elektriker i Bromma ser vi till att allting blir rätt från början vid elinstallationen.

Vi strävar efter att du som kund ska bli så nöjd som möjligt och arbetar alltid för en trygg elinstallation, oavsett om det handlar om installation av vitvaror, omdragningar eller utomhusbelysning.

Kontakta oss när du är i behov utav en elektriker

De elektriker vi har är väl bevandrade i vanligt förekommande problem och utmaningar vid installation och service av el. Därför kan vi åtgärda dessa snabbt och effektivt.

Hör gärna av dig till oss när du behöver hjälp av en elektriker i Bromma – vi kan skräddarsy ett upplägg för dig med våra samarbetspartners om du har ett omfattande byggprojekt.

Kontakta oss
08-410 744 20
info@emmael.se