Elektriker Åkersberga

EMMA Elinstallationer är en ansvarsfull och professionell elektriker i Åkersberga. Vi erbjuder elinstallationer och har samarbeten med målare, rörmokare och plattsättare vilket gör att vi kan erbjuda helhetslösningar till dig som kund.

Vi kan hjälpa privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag, entreprenader, fastighetsförvaltare och byggföretag. Vi har gedigen erfarenhet och utför både stora och små arbeten.

Ditt bästa val av elektriker i Åkersberga

Våra elektriker i Åkersberga har rätt kompetens och behörighet för att geomföra en nyinstallation eller omdragning, vilket är ett krav. Men det är lika mycket en säkerhetsfråga och en billig försäkring som det är ett krav.

Genom att anlita oss när du behöver en elektriker kan du vara trygg med att vi har den kunskap som behövs – vi ser till att allting blir rätt från början vid en elinstallation och värnar om dig som kund.

Kontakta oss om du behöver en elektriker

Vare sig arbetet handlar om installation av vitvaror, omdragningar eller utomhusbelysning kan du lita på att vi genomför ett bra arbete. Våra medarbetare har erfarenhet av vanligt förekommande problem och utmaningar vid installation och service av el.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss när du behöver hjälp av en elektriker i Åkersberga. Vi kan även erbjuda en skräddarsydd lösning för dig med hjälp av våra samarbetspartners.

Kontakta oss
08-410 744 20
info@emmael.se